Bosses · Fundes · Retalls per a grans

protector de llibres per a la platja

Aquests darrers dies no hem pujat cap nova entrada per que  amb l’arribada de l’Arlet no em poso a treballar fins el setembre, així que hem aprofitat i hem marxat una setmana a la platja amb els nens…  però encara tenim molts projectes per a mostrar-vos…

Bé anem per feina,… a principi d’estiu la tieta Geni ens va demanar una funda per els seus llibres per quan baixava a la platja. Així que havia de ser plastificada i a ser possible, de color verd. Les teles plastificades que tenim per a fer els pitets no responien al color que buscava així que vam estar fent proves i finalment vam agafar la combinació del canviador del Lluc i vam plastificar la tela interior. Té una solapa molt ample per a que pugui posar diferents amplades de llibres i tots ells estiguin protegits de la sorra i l’aigua. Aquest és el resultat…

… Uns dies després ens va dir que la funda li anava de meravella. 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s