Necesser · Retalls per a petits

Les guineus de colònies

Aquest any l’Arnau ha marxat a les seves primeres colònies, tres dies i dues nits… Volia fer-li alguna cosa per a la ocasió, el sac el teníem, bosses per la roba també,… Un necesser, era el que no tenia. Doncs era el moment de fer-ne un prou gran per tots els estris inclòs els pots de sabó, que anirien dins de butxaques. La tela feia temps que la tenia, una plastificada amb guineus, que tal com la vaig veure vaig decidir què seria per un necesser. Dit i fet. Quan el vaig acabar amb la cremallera taronja vaig veure que pot ser es una mica massa gran, i en vaig fer un altre de més petit, amb la cremallera blava. Ara podríem escollir quin tamany portar en funció de l’espai que necessités. Estic molt contenta de com van quedar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s