Corones · Retalls per a petits · Retalls per festes

Camí a França

Aquesta és un regal que ha marxat directament cap a França. La Silvie en volia una pel seu nebot petit que tot just feia 1 any, i va pensar que una corona de tela seria un complement ideal per a la celebració. Tenia una mica de pressa, i la única demanda va ser que sortis el número per algun lloc. El que en aquell moment tenia era estret per a una rodona de tela de pissarra, però perfecte per a un tamany de cap petit com els de un anyet. La així composició final li va agradar i espero que al petit Augustin també.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s