Bosses · Bosses primera muda · Retalls per a petits

Preparant l’arribada

Quan estas embarassada sovint t’imagines com serà  la vida a partir de l’arribada del petitó. La incertesa fa que ho tinguis tot a punt: la casa, l’habitació, el cotxet, la robeta… planifiques cada detall i revises cinquanta vegades la llista d’indispensables per a que no falti de res quan arribi el moment. Això mateix li va passar a la Raquel, quan ens va dir que volia dues bossetes d’hospital per a la roba del seu bebe. Tenia molt clares les teles, volia que fossin de tons grissos i amb estampats. Ja te la roba de l’hospital organitzada,  ja pot arribar quan ell vulgui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s