Corones · Jocs i joguines · Retalls per a petits · Retalls per festes

Una festa temàtica

Fa uns dies la Noelia es va tornara a posar en contacte amb 4 retalls. Aquest cop volia dues corones molt concretes ja que la festa era temàtica: ben i holly. Teles d’aquests personatges no en vaig trobar així que vaig haver de crear una alternativa. Les teles de les corones eren acord amb el tema: estrelles, flors i fulles, i els personatges, dos ninotets que podien posar o treure de la corona en funció de la intenció dels infants (o de decoració o de joc). Espero que us hagi agradat.

 

2 thoughts on “Una festa temàtica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s