Jocs i joguines · Retalls per a petits

Monstres per divertir-nos

En veritat, aquesta entrada hauria d’haver estat previa a la de les titelles de dit, però l’entrega d’aquesta ha estat posterior a l’altre,… i he de confessar que a mi, em feia molta gràcia pujar-la al blog.

Be doncs, aquestes titelles van dirigides a la Noelia, que ja ens ha fet un parell d’encarregs i aquest ha estat un regal sorpresa d’aniversari pel seu petit. Moltes felicitats Blai,  i ja retruc, a tu també  Noelia.  Esperem que tingueu moltss estones de jocs i descobertes amb elles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s