Jocs i joguines · Retalls per a petits

Minimonstres per un nadó

A l’escola ens agrada el conte del “monstre dels colors”,  l’expliquem i en parlem sovint per  a identificar sentiments. I un dia les vaig crear en titelles. Tant van agradar que la Isabel, una companya de feina,  em va dir que volia fer un detall a una companya de ioga que tenia un nou nadó a la família, i li agaradava la idea del conte. Doncs com que era per a un bebe, vaig proposar que fos un joc sensorial, amb pots auditius i tàctils dels diferents colors  i les seves corresponents mini titelles de dit.  Van agaradar molt!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s