Bandanes · Corones · Porta-xumets · Retalls per a petits · Retalls per festes

El Nadal ha anat de mussols

La tela de mussols sembla que és  atemporal. Pot ser perquè  diuen que dona bona sort, o per que és  un animal amb aquells ulls tan grans que hipnotitzen,… no ho sé  del tot cert però  la qüestió és que ens agraden. La Noelia es va posar en contacte directament amb nosaltres i tenia les coses molt clares. Volia dues  corones i un porta-xumets de minions. Una de les corones, havia der ser de granotes (com un canviador que li vem fer temps enrera, crec que no hem pujat l’entrada), i la segona volia que fos de mussols. En aquell  moment  tenia una tela de mussols llarguiruts que no li acabaven de convèncer; els volia rodonets i dolços, així que em vaig posar  a buscar i després de voltar, en vaig trobar dues. Li van agradar tant les dues, que finalment va amliar la comanda i va voler que li féssim una bandana amb l’altre tela de mussols.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s