Bosses · Fundes · Retalls per a grans

Els reis de l’orient

A la feina sona una cançó  que diu ” ja arriben, ja venen, els reis de l’orient,…” És enganxifosa i màgica amb un missatge  d’esperanca i tendresa, en fi, una d’aquelles  cançons que no pots parar de cantar-la internament. Doncs es el que m’ha passat amb aquesta enrtada. Des de que la Carol em va dir el que volia, no vaig poder parar de pensar en com fer-ho. La idea l’entenia, un sobre amb l’interior transparent i amb dos compartiments per a guardar els estris el maquillatge, però  l’execució era una altre cosa…

Primer vaig triar les teles, i després vaig fer proves. .. finalment me’n  vaig ensortir i em va donar l’aprovació.

La tela em va agradar només  veure-la (com la cançó ) era de molts  colors, neta i amb cenefes amb un toc nòrdic; vaig pensar que podia fer el mateix amb dos estampats diferents, ideal per a la Carol  i la seva germana bessona. Molts semblants, però  diferents.  El de la Carol era pel seu aniversri, i l’altre era un regal de reis. Espero que us hagi agradat noies, esta fet amb molt carinyo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s