Bosses · Fundes

La bossa per fils

Cada nadal, la tieta Geni ens fa un calendari d’advent casolà. No cal dir que és  molt esperat, ja que cada dia li toca obrir el sobre a un dels 4 membres de la familia i ens toquen multiples coses divertides i entretingudes en funció a les edats i interessos de cadascú. Hem tingut de tot, espelmes, endevinalles, mots encreuats, enganxines, petites manualitats, … aquest any, després de rebre’l durant 6 anys seguits, hem decidit fer-li un nosaltres a ella. Cada un ha aportat el que més li agrada i la seva especialitat: l’Arnau manualitats, l’Arlet dibuixos de cares i celos de colors, el Marià una manualitat més elaborada i jo… he utilitzat el recurs de cosir. Com que a ella li agrada molt fer ganxet, vaig recuperar una gran idea del pinterest (quina gran xarxa)… una bossa  pel fil… i ja de pas, en vaig fer una altre per la Berta que és  el seu aniversari. A totes dues els hi ha agradat molt.

2 thoughts on “La bossa per fils

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s