Fundes · Retalls per a grans

Un petit intercanvi

Fer de pares no es fàcil… escoltar-los, respectar-los, posar certs limits, complir amb  un minim d’horaris,  descansar poc,… i aquest ha estat un dels punts mes tractats a casa nostre… el poc descans… La Teresa em va posar en contacte amb la Maria i em va dir wue pot ella ens podria ajudar una mica. Aixi va ser…. i no  volia res a canvi, així que li vaig proposar fer un petit intercanvi. Ella la seva sabiesa, i jo una petita funda.

Moltes gràcies  Maria, espero que t’hagi agaradat i sigui de la mide que necessitaves

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s