Fundes · Portadocuments · Retalls per a petits

Per uns papers ben guardats

Quan la Isabel,  una companya de feina va tenir la petita Ana Maria, no vaig tenir massa temps de fer-li res en aquell  moment. Va anar passant el temps, i no trobava el motiu per a regalar-li res, pero ara fa poc la petita ha fet 1 any. .. era la meva ocasió. .. vaig pensar que sent la tercera, pot ser coneixeria a la “pepa pig” aixi que primer vaig comprovar-ho regalant-li els nous portaxumets, un de la pepa… va ser tot un èxit,  a la mare li va encantar.  El següent pas va ser fer-li una funda de documents sanitaris i donar-li com a regal d’aniversari.

Esperem que t’hagi agradat molt… felicitats! !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s