Diademes · Retalls per a petits

Diademes personalitzades

Sovint els matins a casa son una  mica complicats… moltes coses a fer  en molt poc temps… esmorzar, recollir, vestir-se, arreglar-se… i l’eterna discussió, cua o trena… no donàvem més opcions perque voliem que anés amb el cabell recollit… i ella amb la seva personalitat marcada com la te,  sempre amb la mateixa resposta… res, cabell suelto… aixi que vam decidir introduir les Diademes a la nostra dinàmica matinal… us he de dir que sorprenentment, les porta molt contenta i durant tot el dia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s