Corones · Retalls per a petits · Retalls per festes

per molts anys…

El passat mes de setembre els meus dos fills van fer anys… la petita Arlet va fer el seu primer any i l’Arnau n’ha fet cinc (ja cinc!!!!?)… doncs volia fels-hi alguna cosa per el seu dia i vaig pensar que una corona podria estar be… la de l’Arlet es de papallones petites que de seguida em van agradar i l’Arnau va voler una tela que ja us haviem ensenyat pero que a ell li encanta, uns gelats molt estiuencs. A més la d’ell es aprofitable per altres anys, ja que el numero es pot treure i canviar segons vagi creixent ….els hi va agradar a tots dos, en especial a l’Arlet que crec que ens ha sortit una mica presumida … aixi van quedar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s