Retalls per a grans

BON ESTIU

Ja s’acaba el mes de juliol i estem tots amb ganes de descansar i gaudir de les vacances i la familia (sobretot amb els petits de casa),. així que 4 retalls també marxa de vacances uns dies… Però no patiu, que tenim nous projectes en ment que us anirem penjant i mostrant a partir del setembre (pitets per l’escola bressol, pastissos de bolquers, pijames, estovalles, protectors de cinturó pel cotxe,…) Així que, ens acomiadem un mes amb aquesta tela molt apropiada.DSC_0056

MOLT BON ESTIU… Tornem al setembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s