Bandoleres · Retalls per a grans

Un regal especial pels 40…

Aquest any la meva germana mitjana en fa 40… sí, sí… i volia regar-li alguna cosa especial. A l’estiu passat em vaig fer una bandolera senzilla que a ella li va agradar molt, i me’n va demanar una,… però com que era la primera que feia em va costar força… així que van anar passant els dies i no li vaig fer…  vaig pensar que pot ser seria un bon regal per al seu aniversari.

Vaig trobar unes teles amb unes nines que a ella li agraden molt, amb una mica de sort ja tenia el regal ideal per a ella… o així ho espero…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s